lördag 21 december 2013

Köksvalet

I torsdags var vi hos HTH och valde kök. Vi var i princip beslutna om att vi skulle ta standardvalen, även om jag var lite sugen på trälucka (eller ja, inte massiv då utan fanér), men det blev varken eller. När vi gick omkring och tittade föll vi pladask för dom svarta köken! Svart kök, kan det verkligen vara något, tänker säkert någon nu. Men vi tror att det kommer att bli väldigt bra! Huset är ljust med rymd pga ryggåstaket och golvet är rejält ljust pga det "kalkade" ekgolvet. Att bryta av med ett svart kök kommer att bli kanon!

Så, det blir svarta luckor i ekfanér med svarta smala handtag som fint smälter in i luckan och nästan försvinner. Bänkskivan blir ljus och ser nästan ut som kalksten, fast lite vitare eller vad man ska säga. Det är en vanlig laminatskiva. Drömmen hade givetvis varit att ha en granitskiva, men plånboken skriker redan i vild förtvivlan så det får vara. Tomten är tillräckligt snäll i år som det är!
Köket kommer att bli skitsnyggt med rostfria vitvaror och ett kakel som...ja, vad tusan väljer man för kakel till denna kombination? Nå ja, det blir ett senare problem! Hur som helst blir det iaf inte ett vitt kakel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar