måndag 16 december 2013

De flesta val gjorda

Nu har vi gjort dom flesta valen inför avropet av huset. Det var enklare än vi trodde då det inte var speciellt mycket vi ville ändra på samt att vi är rörande överens, vilket underlättar! Vi har inte gjort några större extra val, men lite smått här och där. Vi har t.ex. valt ett ljusare golv än den vanliga ekparketten. Det var samma pris och både sambon och jag gillade verkligen det ljusare golvet.
Vi har lagt till lite klinkers i hallen då det är mer slitstarkt än parkett när man kommer in med smutsiga skor. Vi har valt till ett hörnbadkar i badrummet, men inte beslutat om det ska vara "as is" eller med inbyggt massagesystem. Det beror på om det finns pengar till den typen av lyx.
Vi har valt den svart inredningen på toaletten istället för ek, också utan extra kostnad. 
Annars är det inga revolutionerande val vi gjort! Det känns som ett välutrustat hus redan från början. Men visst kan man sväva iväg i det oändliga om man vill och känner att plånboken klarar det.

De två stora valen kök och vitvarupaket till köket är kvar att göra. När det gäller vitvarupaketet kommer vi att lägga mer pengar än standard. Vi tror att det lönar sig i längden! På torsdag träffar vi HTH för att gå igenom köket och göra ev val där. Samtidigt passar vi på att besöka Mieles utställning i Solna för att titta på utbudet av vitvaror för att få klämma och känna på de alternativen som finns.

Sen är det bara att invänta bygglovet och avropa huset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar