fredag 13 februari 2015

Köket leverat och monterat - inte helt utan fel...

Förra torsdagen levererades köket och givetvis åkte vi ut för att titta. Det är ju så spännande att se det hela växa fram! En annan anledning var att jag var lite fundersam och hade mina aningar; Skulle dom leverera rätt bänkskiva? Vi gjorde ju ett byte av bänkskiva efter att vi varit hos HTH, men innan avropet. Och givetvis blev mina misstankar bekräftade! De hade levererat den första vi bestämde. Bytet hade inte gått fram hela vägen!
Tog direkt kontakt med säljaren på Eksjöhus som kollade upp det hela. Fick svaret ganska omgående att jomenvisst hade de gjort fel. Det fanns svart på vitt vilken bänkskiva vi skulle ha och de skulle skicka rätt bänkskiva. Det lilla kruxet är att den rätta bänkskivan har utgått ur sortimentet! Jag har ställt frågan hur de löser det. Kan dom trolla fram rätt bänkskiva eller måste vi välja en ny? Inget svar på det än... Vi har fått låna bänkskiveprover av säljaren, men det visar sig att de inte heller är uppdaterade efter produktförändringen! Får skicka frågan igen på måndag...

Vi har inte heller fått rätt lucka, men där blev det bara till det bättre!! Den luckan vi valde hade en fasad kant som de nya inte har. En miss vi gjorde då vi inte vill ha en fasad kant! Där har det blivit precis så som vi ville! Nu när de har monterat köket är vi väldigt nöjda med vårt val av kök. Det blir så snyggt och inte alls speciellt mörkt. Snarare tvärtom! Det är snyggt när det är något som bryter av mot allt det ljusa.

Bjuder självklart på lite bilder på vårt kök!


 

 Det blir ännu snyggare när skyddsplasten är borta och vitvarorna är på plats! De två högskåpen i mitten är skafferi!


Sen var det här ju inte så fagert! Får ta upp det med snickaren när han kommer tillbaka från sportlovet...

56 dagar till slutbesiktning!

1 kommentar:

  1. Ska bli jättespännande att se hur det ser ut när det är klart!

    Vi kikar också på mörkt kök men har beräknad inflyttning om ca 1 år :)

    SvaraRadera