onsdag 28 januari 2015

Nu börjar det växa fram och lite dåliga nyheter!

Det börjar äntligen hända lite i huset nu. Taket är målat, väggarna i vardagsrummet som ska målas är grundade, köket är färdigmålat och vårt sovrum är grundat på de väggar som ska målas. Golv har börjat läggas och det är så snyggt! Är otroligt glad över att vi har valt ett ljusare golv än det vanliga ekgolvet.

Färgen i vardagsrummet är precis så ljust, härligt grått som vi hoppats. Färgbutiken var osäkra på om de skulle lyckas mäta av färgen på tapeten eftersom den är i silver, men jäklar vilket bra jobb dom har gjort!!! Det blir så snyggt!!!
Vårt sovrum blir....brunt....väldigt brunt! Precis den lite kallare bruna färgen vi letade efter. Det blir helt perfekt; Lugnt, mörkt och ombonat!

I köket valde vi "standardvit", vilket visade sig vara en gulare ton än taket som är kritvitt! Ser just nu lite....konstigt ut, men det kommer nog att bli bra. Det hade inte varit snyggt att ha takfärgen på väggen. Det hade blivit väldigt vitt!

Passade på att ta lite bilder när vi var där nu idag på em. De blev inte jättebra eftersom ljuset inte var att hurra för.

Vardagsrummet. På min dator ser färgen ljust grön ut, men den är grå!

 Del av köket. Undrar varför dom har målat ner till golvet på vissa ställen men inte på andra? Det ska ju vara skåp hela vägen....
 Närbild på golvet.
Äldste sonens rum har golvet färdiglagt och det var inte täckt! Han var överlycklig när han fick se bilden.

Sen till den dåliga nyheten: HTH kan inte leverera våra beslag till köket pga kvalitetsproblem! Så det har varit ett panikletande idag efter motsvarande beslag hos annan leverantör och hos Marbodal blev det "Bingo"! De är dock nästan en tusenlapp dyrare. Den merkostnaden hoppas vi att HTH eller Eksjöhus tar på sig eftersom att felet inte ligger hos oss utan hos dom. Först har den luckan vi valt utgått ur sortimentet, men tack o lov är det mer ett namnbyte än att den utgått. Nu får vi inte beslagen vi valt! Suck! Vad är nästa?

Aja, det löser sig! Vi får ju iaf "rätt" beslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar