måndag 15 december 2014

Isolering - check, nu jullov

För en vecka sen kom dom och sprutade isolering på taket. En viktig milstolpe eftersom det nu blir mycket enklare och billigare att hålla värmen i huset med byggfläktarna. Vi tackar vår lyckliga stjärna för det milda vädret så här långt! Första riktiga elräkningen på bygget lär dimpa ner i brevlådan vilken dag som helst och det ska bli med blandade känslor vi öppnar det kuvertet. Vi har ju hört en del skräckhistorier om hur väl saltade dom kan vara...
Förra veckan ska även huset ha blivit provtryckt. Det hoppas vi har gått bra! Har inte hört något från snickarna om det, men vi har å andra sidan inte frågat heller!

Nu är iaf all el dragen i väggar och även ut till ute-/fasadbeslysning. Där kommer fasadbelysningen att gå på astroklocka, medan belysningen vid ytterdörrarna kommer att styras av rörelsedeckare.
Innerväggarna blir helt klara den här veckan. Sen blir det jullov! Efter nyår är det dags för det roliga; ytskikt, kök och färdigställande av huset! I mellandagarna ska vi börja titta lite på tapeter, kakel och klinkers. Det kommer att bli lika roligt som jobbigt!

1 kommentar:

  1. Tjena!
    Vi ligger precis på samma tid som Er med bygget....
    www.hus2.se :D Välkommen att kolla in :D

    SvaraRadera