torsdag 28 augusti 2014

Sökandet efter inspiration

Som husbyggare söker man hela tiden efter att få ta del av andras erfarenhet, få inspiration, mm mm. Detta gör att jag läser en hel del bloggar. En som jag följer extra noga är lillagummanglomsk.blogspot.se. Hon har under hela byggtiden frikostigt delat med sig av deras bygge. Nu när dom har flyttat in och huset är klart delar hon med sig av hur dom inrett huset. Det är en väldigt bra inspirationskälla! Att bloggförfattaren dessutom är fotograf gör inte saken sämre! ;)

Hon har bland annat gett inspiration till gardinlösningen i vardagsrummet. Har funderat mycket på det och inte känt mig bekväm med att sätta upp flera gardinstänger, vilket det skulle blivit. De har löst det med en gardinskena! Mycket smart och snyggt! Gardinerna kan flyttas över hela väggen!

Slumpen har gjort att de har valt samma badrumsinredning som vi i det lilla badrummet, en svart. De har sedan valt ett schackrutigt golv! Skitsnyggt!!! Är SÅ sugen på att också välja det, men både jag och sambon är lite tveksamma ändå. Vågar vi? Blir det oroligt? Kommer vi att tröttna om vi väljer det? Hmm, tåls att fundera på! Snyggt är det hur som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar